Waar kun je jouw Koningsdag borrel bestellen?

23-04-2020 | Nieuws

Dit jaar vieren wij Koningsdag net even anders, namelijk thuis. Helaas zijn de omstandigheden rondom het Coronavirus nog niet voldoende verbeterd om met zijn alle in het oranje de straat op te gaan. Dit jaar dus helaas geen vrijmarkt, leuke spelletjes op straat en kroegentochten. Maar onze lokale horecatoppers zorgen er wel voor dat jij thuis Koninklijk kunt borrelen en dineren! Hoe fijn is dat? Het enige dat jij nu nog hoeft te doen, is:

  • Oranje tompoucen bestellen
  • Jouw beste oranje outfit uit de kast halen
  • Een kleedje neerleggen voor de kids met hun favoriete speelgoed (deze keer niet om te verkopen, maar om te spelen)
  • Hollandse muziek keihard aanzetten
  • Hapjes, borrels en diners bestellen bij jouw favoriete horecazaken in de buurt

Maar waar kun je dan iets lekkers bestellen voor Koningsdag in ’t Gooi? Dat lees je hieronder.

Mevrouw Daalder – Koningsdag Special

Lekker borrelen op Koningsdag? Dan kun je terecht bij Mevrouw Daalder in Vreeland. Daar haal je op 24, 25 en 26 april jouw borrelpakket op die je lekker kunt combineren met een fles wijn of rosé, bijvoorbeeld met een fles Pino Grigio Blush rosé.

Eten bestellen voor Koningsdag 2020 4

Floris Kok – Koningsdag BBQ pakket

Op Koningsdag barbecueën doe je met het royale BBQ pakket van Floris Kok uit huizen. Bestellen kan tot en met vrijdag 24 april voor 18:00 uur.

Eten bestellen voor Koningsdag 2020 1

Restaurant Vlaar – Vorstelijke oranje pakketten

Vorstelijk dineren op Koningsdag? Restaurant Vlaar staat uit ’s Graveland voor je klaar. Kies uit een oranje pakket met zalm óf pulled chicken inclusief een heerlijke fles rosé. Afhalen kan tot en met Koningsdag zelf.


De Cateringfabriek – Koningsdag borrelplank

Koninklijk borrelen kun je met een Koningsdag borrelplank van de Cateringfabriek uit Naarden. Zo geniet jij toch een beetje van de oranjesfeer. De borrelplank wordt op Koningsdag bezorgd.

Eten bestellen voor Koningsdag 2020 3

Maison C – Koningsdag borrelbox

Genieten als een vorst op Koningsdag doe je met Maison C uit Laren. Hier bestel je een speciale Koningsdag borrelbox. Gooisch genieten voor een klein prijsje.

Eten bestellen voor Koningsdag 2020 2

Weet jij al waar jij jouw borrelpakket of diner gaat bestellen op de dag van onze koning? Heb jij nog suggesties die niet in de lijst staan? Laat het ons weten!