Bestel jouw Paasmaaltijd voor thuis

06-04-2020 | Nieuws

Pasen 2020 staat voor de deur, maar dit jaar zal het net even anders worden dan we gewend zijn. Dit jaar helaas geen uitgebreide Paasbrunch in een restaurant… Maar het restaurant komt dit jaar wel bij jou thuis!

We snappen het: Pasen wil je met zoveel mogelijk familie vieren en het liefst dan ook nog ergens uitgebreid brunchen of dineren. Helaas zit dat er door het coronavirus dit jaar niet in. Gelukkig zijn veel horecagelegenheden flexibel en worden er aan alle kanten heerlijke Paasmenu’s, brunches, proeverijen en diners samengesteld om thuis met een heel klein gezelschap van te genieten.

Ook deelnemers van Diner voor thuis doen mee. Hieronder een aantal deelnemers :-).

Restaurant Vlaar: een Paasplateau voor thuis

Restaurant Vlaar uit ’s Graveland heeft 3 heerlijke Paasplateaus samengesteld. Een rijkelijk gevulde feestschaal voor op de Paastafel vanaf 2 personen, in de Vlaar kwaliteit die u van het restaurant gewend bent.

Restaurant Vlaar 3

Cooke’d heeft heerlijke Paas Specials

Om Pasen toch nog feestelijk te maken, heeft Cooke’d Catering een aantal Paas Specials voor 2 samengesteld. Nu niet alleen een diner voor thuis, maar ook een ontbijt, brunch of afternoon tea.

cooked 1

Restaurant Maan

Ook restaurant Maan uit Breukelen is van de partij met een Pasen Takeaway brunch & diner. Met Maan haal geniet je van heerlijke Paasgerechten met een Frans tintje.


De Cateringfabriek

Bij de Cateringfabriek in Naarden bestel je een uitgebreide en gevarieerde Paasbrunch voor thuis. Zo kun je toch samen genieten, maar dan in jouw eigen thuisrestaurant.


Extra tip: bieren & burgers vlak voor Pasen

Kom alvast in de stemming voor jouw Paasbrunch- of diner met een heerlijke bierproeverij en burgers op zaterdag 11 april. De tweede editie van BEERS & BURGERS van biercafé de BarBier & het Burgerhuis is een feit.

Meer inspiratie voor Pasen 2020?

Wil je meer inspiratie voor een zalig Pasen bij jou thuis? Bekijk de Facebookgroep voor meer updates omtrent de mogelijkheden met Pasen in de Gooi- en Vechtstreek.

Jouw paasaanbod ook op de website?

Stuur ons een berichtje of schrijf je gratis in, maak een vermelding aan en plaats zelf jouw Paasaanbod voor dit jaar.